1educat.ro - Primul site dedicat ofertei de formare si training    

 portalul ofertei de cursuri

  Asistent  
  1educat  asistent online  ajutor pe site   
Oferta de cursuri, detaliata pe domenii
Planificarea carierei
Editor
Stiri, evolutii, legislatie, dictionar de termeni
Resurse utile pentru furnizorii de educatie
Asistent online

 

Anunturi utile
Piata de munca
Programe de consiliere
Consilier de cariera
eBYF
 
Propune un link
 

 

Ajutor pe site

este primul portal din Romania dedicat promovarii ofertelor de educatie, training si formare.

iti prezinta furnizorii de servicii educationale, clasificati pe domenii. Aici vei putea sa alegi un domeniu si sa vezi care sunt furnizorii care ti-ar putea oferi un curs. Mai mult, pentru a fi complet informat, uita-te la descrierile standardizate ale cursurilor.

Ai nevoie de cineva care sa te promoveze profesionist pentru un "job"? Nimic mai simplu. Vei gasi in site datele principalelor companii de selectie si plasare a personalului.
E bine sa lasi profesionistii sa se ocupe de tine. Nu ai decat de castigat.

Tot aici vei gasi resurse despre cautarea informatiilor cu privire la profesii, alcatuirea unui CV si a diferitelor tipuri de scrisori.

este o zona importanta pentru tine daca nu ai incercat pana acum sa iti planifici cariera. Dupa cateva notiuni introductive vei putea sa treci la actiune.

1educat.ro iti pune la dispozitie doua sisteme eficiente de consiliere a carierei: consilierea on-line - direct din site si consilierea clasica, fata in fata cu un consilier de cariera.

este directorul care te tine la curent cu tot ce e nou in domeniul educatiei permanente.

Aici vei putea sa "rasfoiesti" si sa te abonezi la revista eBYF, unica revista electronica dedicata ofertei educationale si planificarii carierei.
O alta publicatie periodica disponibila gratuit este EDICT - revista furnizorilor de training, educatie si formare.

Vei gasi si cateva carti necesare, inclusiv carti electronice. Le vei putea comanda oricand, direct din site.

iti prezinta institutiile de stat direct implicate in evaluarea si autorizarea ofertelor de educatie continua. Stirile de ultima ora din domeniu, dictionarul cu termeni specifici educatiei, dar si principalele acte legislative care reglementeaza sectorul educatiei continue, iti pot fi utile.

este directorul creat special pentru furnizorii de servicii educationale. O librarie on-line, colectia Revistei de pedagogie, dar si cateva instrumente specifice activitatii didactice, sunt principalele resurse oferite.

iti ofera, in primul rand, cateva sfaturi referitoare la criteriile de selectie a ofertelor educationale. Consilierul personal iti trimite prin email, personalizat, raspunsurile la intrebarile pe care le ai. Chat-ul te va pune in contact cu alte persoane interesate de domeniul educational, iar anunturile utile sunt informatii venite de la tine si adresate tuturor utilizatorilor site-ului. Spune ce ai de spus.

  Programe de consiliere īn cariera
 

Consilier online

Vrei sa afli variantele de urmat pentru a avea succes in cariera? Vrei sa stii mai multe despre profesiile care te avantajeaza?
Click aici pentru programele de consiliere in cariera.

cursuri:
1educat.ro - portal de cursuri
    elearning.romania    Anunturi    eLearning    Stiri    
    1educat    Cursuri    Cariera    Mediul educational    Editor    Resurse    Asistent online    
 
  © AEC Romānia, 2001-2006
www.1educat.ro

Gazduire: HostX (oferte de hosting)