1educat.ro - Primul site dedicat ofertei de formare si training  

 portalul ofertei de cursuri

  Asistent  
  1educat  cariera  consilier de cariera   
Oferta de cursuri, detaliata pe domenii
Planificarea carierei
Editor
Stiri, evolutii, legislatie, dictionar de termeni
Resurse utile pentru furnizorii de educatie
Asistent online

 

Managementul carierei
Piata de munca
Programe de consiliere
Cum alegi un curs?
Redactarea CV-ului
 

 

Consilier de cariera

Consilierea carierei este in primul rand o relatie pe care o stabilesti cu o persoana pregatita sa te sprijine in elaborarea planurilor tale de viitor. Privita din alt unghi de vedere, consilierea carierei este un exercitiu activ de comunicare cu rolul de a mobiliza eficient resursele de care dispui in scopul atingerii obiectivelor pe care ti le-ai propus.

Consilierul isi asuma rolul de facilitator, consultant, coordonator, furnizor de informatii si persoana de legatura intre tine si piata de munca.

Consilierul de cariera te ajuta sa-ti explorezi interesele si aptitudinile si sa iei hotarari educationale importante care iti vor influenta deciziile de cariera din viitor.

El te ajuta sa-ti raportezi aptitudinile la informatiile despre cariera. Iti explica procedurile, scopurile si strategiile implicate in consiliere, inainte de a stabili o relatie cu tine.

Cu sprijinul sau vei putea sa-ti dezvolti un sistem coerent de scopuri de viata, sa-ti intaresti comportamentul intentional. Daca vei sti sa-ti stabilesti obiectivele de viitor, vei sti si care sunt propriile tale capacitati. Vei fi capabil sa pui in actiune mai multe modele de comportament pentru o situatie data si vei putea sa abordezi problemele de viata mult mai elaborat.

Consilierul de cariera nu-ti da sfaturi si nici nu te judeca. El este un prieten care te ajuta sa-ti gasesti raspunsurile. Pentru el tu esti persoana importanta. Tu ai ocazia sa-ti clarifici atitudinea fata de o problema la care cauti o solutie.

Consilierii educationali respecta codurile deontologice si principiul confidentialitatii.

Daca vrei sa stii mai multe despre profesiile care te avantajeaza, daca vrei sa lucrezi mai mult cu tine si pentru tine, ai la dispozitie doua programe de consiliere īn cariera.

  Programe de consiliere īn cariera
 

Consilier online

Vrei sa afli variantele de urmat pentru a avea succes in cariera? Vrei sa stii mai multe despre profesiile care te avantajeaza?
Fa click aici pentru programele de consiliere in cariera.


Click pentru detalii despre revista electronica eBYF...

    elearning.romania    Anunturi    eLearning    Stiri    
    1educat    Cursuri    Cariera    Mediul educational    Editor    Resurse    Asistent online    
 
  © AEC Romānia, 2001-2006
www.1educat.ro

Gazduire web