1educat.ro - Primul site dedicat ofertei de formare si training  

 portalul ofertei de cursuri

  Asistent  
  1educat  resurse  TIC in educatie  Furnicuța   
Oferta de cursuri, detaliata pe domenii
Planificarea carierei
Editor
Stiri, evolutii, legislatie, dictionar de termeni
Resurse utile pentru furnizorii de educatie
Asistent online

 

TIC in educatie
eLearning
Revista de pedagogie
Aparitii editoriale
Stiri si evolutii
 
Propune un link
 
 

Dicționar Român-Englez-Francez

ANTSoft Team și Litera Internațional au dezvoltat în colaborare un dicționar electronic de ultimă generație, acesta fiind, unul dintre cele mai bune produse de acest tip realizat în România. 'Dicționare școlare' este un ajutor real în însușirea unei limbi străine datorită opțiunilor variate pe care le oferă utilizatorilor de toate vârstele.

'Dicționare școlare' reprezintă de fapt 4 dicționare (Român-Englez, Englez- Român, Român -Francez și Francez- Român) încorporate într-un singur produs, cu ajutorul căruia puteți traduce peste 50.000 de cuvinte. Transferul între tipurile de dicționare se face foarte rapid si ușor.

Una din inovațiile acestui produs este posibilitatea ca utilizatorul să-și aleagă interfața preferată dintre cele 4 variante propuse: Gray board, E-page, PCpad și Deep Blue. Interfața poate fi schimbată în orice moment prin acționarea unui buton din meniu.


Interfața PCpad


Interfața Deep Blue


Interfața Gray board

Fiecare interfață are asociat un dicționar de buzunar, care este înzestrat cu opțiunile de bază ale aplicației principale. Dicționarul de buzunar poate fi folosit în paralel cu alte aplicații (de exemplu un document Word), deoarece ocupă o parte mică a ecranului.

'Dicționare școlare' are și opțiunea "Ultimele cuvinte" . Programul memorează ultimii termeni căutați de utilizator și îi introduce în această listă, facilitând accesul la ei. De asemenea se poate genera o listă cu termeni "preferați". Aceasta poate conține, de exemplu, cuvinte mai complicate sau cu o pronuncție mai greoaie.

Pentru a se asigura că termenii necunoscuți sunt asimilați corect s-au adăugat expresii ajutătoare la traducerea unor cuvinte mai dificile. De asemenea unele cuvinte au fost ilustrate prin imagini, ceea ce face dicționarul mai prietenos cu utilizatorul.

Pentru a facilita înțelegerea și asimilarea unei limbi străine, pronunția unor cuvinte din dicționar a fost înregistrată și poate fi ascultată în orice moment al utilizării produsului.

Sub traducerea fiecărui termen există o secțiune numită "Adnotare", unde pot fi notate comentariile utilizatorului legate de cuvântul respectiv. La căutările ulterioare ale acelui termen vor apărea și comentariile inserate.

Integrarea acestor caracteristici diferite în dicționar a fost posibilă datorită tehnologiei ecyclop, o tehnologie creată de ANTSoft Team.


Pentru mai multe informații sau pentru a achiziționa 'Dicționare Școlare', puteti vizita paginile de web www.antsoft.ro sau www.litera.ro. Pentru comenzi puteti contacta ANTSoft Team la numărul de telefon 0248 218268 sau trimitand un e-mail la adresa vanzari@antsoft.ro (ANTSoft).


  TIC in educatie
 
  forum - anunturi, idei, initiative
Intrare in forumul de discutii Software educational
 
 

eBooks


 

Cursuri online

cursuri:
1educat.ro - portal de cursuri
    elearning.romania    Anunturi    eLearning    Stiri    
    1educat    Cursuri    Cariera    Mediul educational    Editor    Resurse    Asistent online    
 
  © AEC România, 2001-2006
www.1educat.ro

Gazduire web