1educat.ro - Primul site dedicat ofertei de formare si training  

 portalul ofertei de cursuri

  Asistent  
  1educat  resurse  TIC in educatie  Furnicuța   
Oferta de cursuri, detaliata pe domenii
Planificarea carierei
Editor
Stiri, evolutii, legislatie, dictionar de termeni
Resurse utile pentru furnizorii de educatie
Asistent online

 

TIC in educatie
eLearning
Revista de pedagogie
Aparitii editoriale
Stiri si evolutii
 
Propune un link
 
 

Furnicuța

Furnicuța este un software educațional creat pentru recapitularea materiei de bază din gimnaziu, fiind foarte util pentru pregătirea elevilor din clasa a 8-a dar și pentru cultura generală. Acesta conține sinteze recapitulative (enciclopedia), teste grilă, simulări cu teste complete, dicționar și galerie de imagini.

Conținutul educativ a fost elaborat în conformitate cu programa, de către profesori, fiind în concordanță cu cerințele sistemului educațional din România, din anul 2003.

"Enciclopedia" este secțiunea care oferă posibilitatea de a recapitula materia, constând într-o sinteză structurată a gramaticii, matematicii, istoriei și geografiei patriei.

Spre deosebire de un manual, informatia dorită se poate găsi foarte rapid cu ajutorul unui motor de căutare sau al unor cuprinsuri arborescente și alfabetice.

Enciclopedia conține 175 de articole, la toate cele 4 materii, un articol fiind echivalentul recapitulării unui capitol. Alte facilități ale enciclopediei sunt posibilitatea de editare (copiere text, tipărire, căutare, adăugare de comentarii proprii), de a modifica dimensiunea textului, de a asculta muzică de fundal.

Din enciclopedie se pot face legături la dicționar, unde se află explicația a 500 de termeni uzuali, și la cele 75 de imagini din galeria de imagini.

Modulul de teste grilă generează automat teste compuse din itemi de completare (în care trebuie scris răspunsul corect) și de selectare (alegerea variantei corecte). Programul corectează automat răspunsurile primite, și oferă nota corespunzătoare. În baza de date se află peste 250 de itemi.

Partea a treia a programului, constă în autoevaluări. Elevul poate da o simulare a unui examen primind unul dintre cele peste 30 de seturi complete de teste care trebuie rezolvat într-un timp dat. După scurgerea timpului necesar rezolvării subiectelor sau după ce elevul decide să încheie evaluarea, programul afișează rezolvările și punctajul acordat fiecărui subiect.

Prețul de vânzare este de 150.000 lei.

Cerințe de sistem:
Autonomia programului este un atu, nefiind necesară conexiunea la internet, rețea sau calculatoare performante. Funcționează pe sistemele de operare Windows 95, 98, 2000, Me XP:

CPU (procesor) 300 Mhz
RAM (memorie) 64 Mb
Spațiu HDD 25 Mb
CDROM Obligatoriu
Placă video Memorie 4MbCulori 24 biti
Placă sunet Recomandat
Imprimantă Recomandat


Pentru detalii despre aplicație și modalitățile de achiziție, puteti trimite un email la vanzari@antsoft.ro (ANTSoft).


  TIC in educatie
 
  forum - anunturi, idei, initiative
Intrare in forumul de discutii Software educational
 
 

eBooks


 

Cursuri online

cursuri:
1educat.ro - portal de cursuri
    elearning.romania    Anunturi    eLearning    Stiri    
    1educat    Cursuri    Cariera    Mediul educational    Editor    Resurse    Asistent online    
 
  © AEC România, 2001-2006
www.1educat.ro

Gazduire web